K moderní IPTV / OTT platformě T-Mobile TV obdržíte zcela nový přijímač Arris VIP 4302...

Články | Internetové vysílání | Přidáno 24. 8. 2017

Nový IPTV přijímač Arris VIP 4302 u internetové televize T-Mobile TV nahrazuje původní model Arris VIP 1113. Nová generace set-top boxu ukrývá ve velmi kompaktním a futuristicky laděném těle dostatečně výkonný hardware pro sledování vysílání ve Full HD rozlišení 1080p s podporou kodeku HEVC. Kompresní videoformát HEVC (někdy označován také jako H.265) výrazně snižuje nároky na datový tok při zachování stejné obrazové kvality jako jeho předchůdce H.264.

S IPTV přijímačem Arris VIP 4302 budete na svojí televizi sledovat všechny nabízené české, slovenské i zahraniční kanály na internetové televizi T-Mobile TV včetně celé řady zajímavých funkcí. Patří mezi ně zpětné zhlédnutí až 3 dny zpět, nahrávání vybraných pořadů na 30 dní, možnost sledování TV stanic v atraktivní HD kvalitě, přehledný elektronický průvodce EPG apod. Těšit se zároveň můžete na jednoduché a svižné ovládání, které umožňuje velmi povedený dálkový ovladač.

Užijte si internetovou televizi T-Mobile TV se zcela novým a inovovaným IPTV set-top boxem Arris VIP 4302, který přináší řadu funkcí a rychlé ovládání...

IPTV set-top box Arris VIP 4302 připojíte ke svému televizoru za pomoci moderního HDMI rozhraní, kterým jsou běžně vybaveny všechny nové TV, nebo díky klasickému analogovému AV výstupu určenému pro starší CRT televize. Přijímač dále propojíte s internetovým routerem přes ethernetové rozhraní (RJ-45). Přijímač Arris VIP 4302 bohužel není interně vybaven bezdrátovou technologií WiFi, která výrazně usnadňuje instalaci na jakémkoliv místě vašeho bytu.

V základním balení najdete vedle samotného IPTV přijímače dálkový ovladač, 2 mikrotužkové baterie typu AAA, ethernetový kabel, HDMI kabel, AV kabel, samostatný napáječ a základní uživatelský návod k obsluze.

Jak si jednoduše pořídit internetovou televizi T-Mobile TV?

S moderní internetovou televizí T-Mobile TV získáte přístup k více než 70 českým, slovenským nebo zahraničním stanicím, kde budete vybrané kanály sledovat v HD kvalitě. T-Mobile TV navíc přináší i celou řadu užitečných funkcí, které rozšiřují možnosti běžné televize na zcela novou úroveň. Kromě vzdáleného ukládání vybraných pořadů na 30 dní máte k dispozici TV archiv, kde si jednoduše přehrajete všechny odvysílané pořady až 3 dny zpětně. K provozu T-Mobile TV potřebujete stabilní připojení k internetu s rychlým stahováním alespoň 7 Mb/s. Bližší informace, vlastnosti nebo recenzi na internetovou televizi T-Mobile TV najdete v našem samostatném článku.

články internetové vysílání iptv televize t-mobile tv

Nabídka DigiVysilani.cz

Hledáte ke svému televizoru DVB-T2 set-top box? Nakupujte za
nízké ceny s dopravou zdarma

Nabídka set-top boxů


Termíny spouštění DVB-T2

Jistě víte, že nyní nadchází doba, kdy se přechází ze zemského digitálního vysílání ve standardu DVB-T na novou generaci pozemního digitálního vysílání ve standardu DVB-T2 / HEVC. Tato změna nebude probíhat najednou, ale postupně, zavádění DVB-T2 se řídí (...celý článek)

Bude UPC měnit majitele?

Oblíbené služby kabelové TV pod názvem UPC mohou využívat uživatelé už od roku 2000, nicméně historie společnosti sahá dokonce až do roku 1991, kdy na českém trhu působila jako kabelový operátor s původním označením Kabel Plus (Cable Plus, Cable+, Kabel+) než (...celý článek)

Zlevnění filmů na iTunes

V květnu tohoto roku oznámila společnost Apple, že začne v České republice účtovat ceny za App Store, iTunes Store, iBooks Store, Apple Music či Apple iCloud místo dosavadního eura v českých korunách. Apple slib dodržel a v současné době už uživatelé Apple nakupují v (...celý článek)


Home   Televizní vysílání   Online TV služby   Digitální technika   Články   O projektu

Copyright 2017 - 2021 DigiVysilani.cz


Oznámení DigiVysilani.cz

Kde výhodně koupit televizi?
Využijte bohatý výběr DVB-T2 televizorů v ověřeném e-shopu s nabídkou zajímavých cen a rychlým dodáním zboží do 24 hodin...

 Vybírejte ještě dnes
×
Sledujte oblíbené TV pořady na obrazovce nového televizoru