Držáky na TV

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Velikost televize
9"
(1)
10"
(5)
20"
(70)
22"
(70)
24"
(110)
VESA uchycení
100×100
(142)
100×150
(6)
100×200
(70)
100×75
(5)
1000×400
(2)
Barva
Bílá
(35)
Černá
(325)
Čirá
(3)
Dřevo
(2)
Hnědá
(2)
Vybavení
Montážní sada
(231)
Systém pro uspořádání kabelů
(123)
Vodováha
(76)
Hmoždinky Fischer
(162)
Dálkové ovládání
(3)
Svorky se šroubem
(1)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Držáky na TV patří mezi příslušenství k televizi, bez kterého se s největší pravděpodobností neobejdete. Držáky na TV jsou poměrně obecný pojem, jelikož rozlišujeme mnoho druhů, velikostí a funkcí. Pokračujte ve čtení a dozvíte se, jak si správně vybrat ten nejlepší držák na TV.

Pokračovat

K čemu slouží držáky TV?

Držáky TV představují praktické řešení pro optimální umístění televizoru ve vašem domě či kanceláři. Jednou z výhod je možnost úspory místa, protože televize je umístěna na zdi nebo na stropě, což uvolňuje prostor na nábytek nebo dekorace. Díky flexibilitě můžete TV držáky snadno nastavit podle svých preferencí, což zajišťuje pohodlný pohled na obrazovku. Mezi TV držáky řadíme navíc i stojany a stolky, takže jejich nabídka je skutečně bohatá.

Některé TV držáky lze použít i na monitor. Vždy si však zkontrolujte, jaký typ přichycení monitor podporuje a až podle toho si vyberte odpovídající multifunkční držák televize.

V nabídce máme držáky TV na zeď, na strop, do rohu i TV podstavce bez montáže

Vybrat správný držák na televizi může být oříšek. Držáky TV na zeď patří mezi nejoblíbenější, to však neznamená, že nemáte na výběr celou řadu dalších produktů. Bohatou kategorii držáků jsme pro vás rozdělili tak, aby byla přehlednější a mohli jste si vybrat přesně podle svých potřeb a představ. Pojďme se tedy na toto základní dělení podívat a představit si všechny typy a jejich unikátní výhody a funkce.

Držáky na TV na zeď jsou velmi oblíbené

Držáky na TV na zeď patří mezi nejpopulárnější řešení držení televize. Jejich velkou výhodu představuje skutečnost, že jsou za televizorem vidět pouze zboku. Záleží-li vám na designu držáku, v tomto případě tedy máte volnou ruku. Držáky na TV na zeď dále dělíme na kloubové, fixnísklopné.

i

V parametrech produktu se dočtete, kam všude se dá daný držák na stěnu přimontovat. Může to být zeď, cihly, beton, sloup nebo dřevěné trámy.

Jednoduché řešení představují stolní držáky na TV

Stolní držáky na TV představují sázku na jistotu, pokud hledáte jednoduché a praktické řešení. Jedná se zpravidla o menší, stylové držáky s minimalistickým designem, na které televizi jednoduše postavíte. Spadají sem také držáky, které umístíte na stolek a televizi připevníte na ně. Některé stolní držáky se dají využít i na monitor.

Stropní držáky na TV nabízejí netradiční provedení

Stropní držáky na TV jsou méně tradiční a připevňují se ke stropu. Vhodnou volbu představují zejména v případě, že váš strop není příliš vysoko. Nevýhodou může být v některých případech složitější instalace, na druhou stranu se jedná o zajímavý, originální prvek, kterým vaše hosty určitě zaujmete.

držák na stěnu
TV držáky na zeď

držák tv stolní
Stolní TV držáky

držák tv stropní
Stropní TV držáky

Řešením bez montáže jsou TV podstavce

TV podstavce zahrnují jakékoliv podstavy, na které televizi jednoduše postavíte. Žádná složitá instalace, žádné montování ani vrtání. Nabízejí ideální řešení pro ty, kteří chtějí tento kus nábytku čistě na držení televize, na rozdíl od TV stolků totiž většinou neposkytují extra úložný prostor ve spodní části.

TV podstavce jsou typické minimalistickým designem. Hodí se do jakéhokoliv interiéru a postavíte je na různé druhy nábytku.

TV stojany vynikají komplexní konstrukcí

TV stojany v podstatě kombinují držáky na zeď a podstavce, jelikož stojí na zemi a zároveň televizi drží. Jejich konstrukce se liší, některé TV stojany mají kolečka, díky čemuž jsou mobilní. Výška držáku televize se většinou dá nastavit podle vašich preferencí, což znamená výhodu například oproti stolkům.

i

Stojan na televizi je vidět

Myslete na to, že stojan na televizi bude v místnosti vidět. Při výběru tedy zvažte i estetické hledisko. Z naší nabídky si rozhodně vyberete ten pravý.

Speciální držáky televize pro nevšední požadavky

Speciální držáky televize jsou tu pro všechny, kteří hledají nevšední, speciální řešení. Mnohdy se jedná o držáky spadající zároveň do ostatních kategorií, které jsou jen v něčem trochu odlišné, například z hlediska velikosti nebo celkové konstrukce. Některé speciální držáky televize vzhledově oslní, jiných si v místnosti ani nevšimnete.

Spoustu možností poskytují TV stolky

TV stolky patří mezi nejoblíbenější varianty. Jejich hlavní výhoda spočívá v široké škále možností, proto u nás najdete stolky větší, menší, s extra úložným prostorem, nebo rovnou se šuplíky, na nožičkách i bez nich. Velké popularitě se v poslední době těší TV stolky na zeď. Z hlediska motivu nabízíme dřevěné, bílé, černéšedé.

tv podstavec
TV podstavce

stojan na televizi
Stojany na televizi

držák na televizi speciální
Speciální držáky TV

tv stolek
TV stolky

Díky široké nabídce si u nás můžete vybrat TV stolek, který přesně zapadne do vašeho obýváku.

Jak dělíme držáky TV podle určení?

Podle toho, jak jsou konstruovány, dělíme držáky TV na nástěnné, volně stojící nebo pojízdné. Každý držák televize má konkrétní výhody i způsoby použití, a proto si je představíme blíže. Jaký TV držák vyberete?

  • Nástěnný držák na televize se připevňuje ke zdi, tudíž většinou vyžaduje montáž. Podle konstrukce pak dělíme kloubové, sklopné a fixní.
  • Volně stojící držák na televize je nejčastěji stojan na TV nebo stolní držák. Je určen k postavení na stolek nebo přímo na zem. Oproti nástěnnému držáku se dá přenášet.
  • Pojízdný držák na televize je většinou stojan na TV vybaven kolečky. Dá libovolně přesouvat bez použití námahy. Hledáte-li mobilní řešení, představuje jasnou volbu.

Nástěnný držák na TV
Nástěnný držák na TV

stojan na televizi
Volně stojící držák na TV

stojan na televizi
Pojízdný držák na TV

Nosnost aneb kolik toho držák na televize unese?

Nosnost je pro držák na televize velmi důležitá. Udává, jakou maximální hmotnost je držák schopen unést. Většinou platí, že nižší nosnost nabízejí TV držáky s menší, jednodušší konstrukcí. Průměrná nosnost se pohybuje kolem 50 kg. Hmotnost televize zřídkakdy přesahuje 40 kg, přesto věnujte tomuto parametru pozornost.

i

V případě TV stolku na zeď mějte na paměti, že do celkové hmotnosti, kterou stolek nese, se započítává kromě televize i všechno ostatní, co jste si odložili například do šuplíků.

Držák na televizi a technické parametry

Držák na televizi vybírejte také podle technických parametrů, o kterých si níže něco řekneme. Pokud vybíráte nový držák televize, věnujte pozornost všem zmíněným parametrům, a vyhněte se tak případným komplikacím při instalaci.

  • Náklon označuje, v jakém rozsahu lze televizi naklánět nahoru a dolů. Uvádí se ve stupních.
  • Natočení nám říká, v jakém rozsahu lze držák TV natáčet do stran. Také se uvádí ve stupních.
  • Minimální a maximální vzdálenost od zdi udává, jak blízko či daleko může být držák TV od stěny.
  • Minimální a maximální velikost TV uvádí v palcích minimální a maximální velikost TV pro daný držák.
  • Šířka instalačního plátu je většinou v milimetrech udávaná šířka části držáku, která se připevňuje na zeď.

VESA držák TV

Co je to VESA držák TV? VESA označuje standard, jenž souvisí s uchycením televizoru, takže při výběru TV držáku hraje významnou roli. Udává, jak daleko od sebe jsou otvory určené k přichycení televize na její zadní straně. Například VESA 300 × 200 znamená, že otvory jsou od sebe vzdáleny 300 mm na šířku a 200 mm na výšku. Držák televize musí mít stejné přichycovací parametry, jako vaše televize.

Jaké rozměry daný držák na televize podporuje? To zjistíte v parametrech produktu.

Konstrukce aneb je držák na TV polohovatelný?

To, jakou má držák na TV konstrukci, má vliv na to, jak je polohovatelný. Zvolit můžete kloubovou, sklopnou nebo fixní variantu.

  • Kloubový držák televize se dá naklánět nahoru a dolů a zároveň otáčet do stran.
  • Sklopný držák televize lze sklápět nahoru a dolů, nikoliv však otáčet do stran.
  • Fixní držák televize je zcela nepohyblivý, nedá se naklánět ani otáčet.

i

Otočný držák na TV 360°

Otočný držák na TV 360° je speciální typ držáku, který nabízí otočnou konstrukci až do úhlu o velikosti 360°, lze s ním tedy otáčet kolem dokola.

Držák televize a jeho hmotnost

O hmotnost byste se měli zajímat zejména v případě, že budete držák televize často přesouvat nebo s ním jakkoli manipulovat. Pro fixní držák televize, který jednou připevníte ke zdi, nepředstavuje hmotnost nijak důležitý parametr. Obecně platí, že je lepší věnovat pozornost spíše nosnosti.

Už máte vybraný nový držák nebo stojan na televizi? Možná se vám bude hodit další televizní příslušenství, mezi které se řadí LED pásky, rozšiřující karty nebo třeba flashdisky. Naleznete jej v kategorii Příslušenství k TV.

Vybavení pro držák na televizi

Co se týče vybavení pro držák na televizi, většinou najdete v balení montážní sadu. Ta by měla obsahovat vše, co je potřeba k úspěšnému namontování držáku. Někdy se setkáte taky se systémem uspořádání kabelů a s vodováhou, díky níž budete mít jistotu, že jste držák na televizi připevnili rovně. Pomocí filtrování si můžete nechat zobrazit jen produkty s vámi požadovaným vybavením, a to včetně konkrétního typu hmoždinek a šroubů.

i

Univerzální držák na televizi

Jako univerzální držák na televizi označujeme takový držák, který je kompatibilní se širokou škálou televizorů, ať už z hlediska VESA nebo délky úhlopříčky. I v případě, že si vyberete univerzální držák na TV, ověřte si raději všechny parametry a porovnejte je s vaší televizí.

Jak přidělat držák na televizi

Konečně máte jasno, jaký držák na televizi vyberete? V případě variant, které se musí přidělat ke zdi nebo stropu, vás čeká ještě trochu vrtání. Nezoufejte však, celý proces je snadný a určitě si s ním poradíte.

  1. Vyberte vhodné místo na stěně s ohledem na ergonomii a viditelnost, vyhýbejte se elektrickým vodičům.
  2. Změřte vzdálenost od podlahy k úrovni očí a označte otvory pro uchycení držáku na stěně.
  3. Připravte nářadí, včetně vrtáku, šroubováku a hmoždinek, a zajistěte správné uchycení pro váhu televize.
  4. Vrtejte otvory do stěny, vložte hmoždinky a připevněte držák k zadní straně televize.
  5. Zavěste televizi na držák, nastavte úhel a pozici, ověřte stabilitu a bezpečnost, následně skryjte kabely a dokončete instalaci.
Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 70", VESA 100×100, 100×200, 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnost 50 kg, náklon +/- 20°, natočení 180°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 66 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
999,-

2.
Držák na TV - pro televizi o velikosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200, 400×400 a 600×400, nosnost 50 kg, náklon + 10° / - 20°, natočení 120°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 480 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
1 399,-

3.
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 70", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnost 45 kg, náklon + 7° / - 15°, natočení 120°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 515 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
1 499,-

Další nejprodávanější
380 položek
Naše značka TOP kvalita za super cenu
4,8 305×
AlzaErgo M310B Convey kloubový 37"-70"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200, 400×400 a 600×400, nosnost 50 kg, náklon + 10° / - 20°, natočení 120°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 480 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
1 399,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY0965
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,7 54×
AlzaErgo M445B Ultra Slim kloubový 32"-70"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 70", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnost 45 kg, náklon + 7° / - 15°, natočení 120°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 515 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
1 499,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY0975f
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
AlzaErgo MXL620B Advanced XL kloubový 43"-100" - Držák na TV
Varianty
5,0 10×
AlzaErgo MXL620B Advanced XL kloubový 43"-100"
Držák na TV 43" až 90", nástěnný, VESA 300×200, 400×200, 300×300, 400×300, 400×400, 600×400, 800×400, 800×600, nosnost 70kg, náklon -15°/+2°, natočení 90°, rotace 3°, šířka instalačního plátu 300 až 800mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, hmoždinky fischer, vhodný pro prohnutou televizi
+Dárek Služba AlzaPlus+ čtvrtletní členství, dárek v hodnotě 175,-
Koupit s kódem ALZADNY20 2 799,-
Super cena
3 499,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY0973k
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
4,0
AlzaErgo TV Cart TC210B Pro 37"-70" černý
Stojan na televizi 37" až 70", volně stojící, VESA 200×200, 400×200, 300×300, 400×400, 600×400, nosnost držáku 50 kg, nosnost police 5 kg, náklon -10° / +10°, natočení 90°, nastavitelná výška 128,5 až 160,5 cm, systém pro uspořádání kabelů, pojízdná kolečka s uzamykacím mechanismem, rychloupínací pružinový zámek pro snadné nastavení výšky
Super cena
5 990,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY09851
4,8 56×
AlzaErgo M325B Convey XL kloubový 60"-100"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 60 až 100", VESA 200×200, 300×300, 400×200, 400×400, 600×400, 800×400, 800×600 a 900×600, nosnost 80 kg, náklon + 5° / - 15°, natočení 90°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 580 mm, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
1 999,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY0965c
4,8 116×
AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 37 až 80", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnost 60 kg, náklon + 3° / - 15°, natočení 120°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 433 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
1 490,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0973f
4,9 54×
AlzaErgo M190B kloubový 13"-42"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 13 až 42", VESA 75×75, 100×100, 200×100 a 200×200, nosnost 20 kg, náklon + 5° / - 12°, natočení 180°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 44 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
599,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0960
4,7 45×
AlzaErgo M460B Ultra Slim kloubový 37"-80"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 37 až 80", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnost 45 kg, náklon + 7° / - 15°, natočení 120°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 515 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
1 599,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY0975l
AlzaErgo Riser ER160WB - Podstavec pod monitor Varianty
4,7 108×
AlzaErgo Riser ER160WB
Podstavec pod monitor rozměry 54 x 26 x 14cm, nosnost 10kg horní police a 5kg spodní, doporučená velikost obrazovky 13" - 32", kombinace dřevotřísky a plastu
Super cena
699,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY0797
4,5 300×
AlzaErgo M220B Convey kloubový 32"-70"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 70", VESA 100×100, 100×200, 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnost 50 kg, náklon +/- 20°, natočení 180°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 66 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Koupit s kódem ALZADNY20 799,-
Super cena
999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0961
4,7 63×
AlzaErgo FXL05B Frame XL fixní 43"-90"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 43 až 90" VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400, 600×400 a 800×400, nosnost 70 kg, šířka instalačního plátu 890 mm, vodováha a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
899,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0915c
4,7 78×
AlzaErgo T310B Plate sklopný 37"-70"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnost 35 kg, náklon + 5° / - 10°, šířka instalačního plátu 675 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
499,-
Skladem > 10 ks
Objednací kód: AEY0922
4,7 94×
AlzaErgo T215B Curved sklopný 32"-55"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 a 400×400, nosnost 40 kg, náklon +/- 12°, šířka instalačního plátu 433 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
329,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0925
4,7 212×
AlzaErgo F205B Frame fixní 32"-55"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 a 400×400, nosnost 40 kg, šířka instalačního plátu 479 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
299,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0913
4,5 162×
AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 23 až 42", VESA 75×75, 100×100, 200×100 a 200×200, nosnost 20 kg, náklon +/- 20°, natočení 180°, šířka instalačního plátu 69 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
599,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0957
4,7 119×
AlzaErgo Riser ER130
Podstavec pod monitor rozměry 60 x 26 x 12cm, nosnost 20kg, doporučená velikost obrazovky 13" - 32", kombinace kvalitní oceli a dřevotřísky
Koupit s kódem ALZADNY20 479,-
Super cena
599,-
Skladem > 10 ks
Objednací kód: AEY0791
4,8 169×
AlzaErgo T210B Plate sklopný 32"-55"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnost 35 kg, náklon + 5° / - 10°, šířka instalačního plátu 465 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
399,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0920
4,7 45×
AlzaErgo M225B Convey kloubový 32"-55"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 a 400×400, nosnost 50 kg, náklon + 10° / - 20°, natočení 180°, rotace 6°, šířka instalačního plátu 75 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Koupit s kódem ALZADNY20 959,-
Super cena
1 199,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0962
5,0
AlzaErgo TV Cart TC320B Essential 32"-55" černý
Stojan na televizi 32" až 55", volně stojící, VESA 100×100, 200×100, 200×200, 300×300, 400×200, 400×400, nosnost držáku 35 kg, nosnost police 5 kg, náklon -12° / +5°, 6 stupňů nastavení výšky 103 až 143 cm, systém pro uspořádání kabelů, pojízdná kolečka s uzamykacím mechanismem
+Dárek Služba AlzaPlus+ čtvrtletní členství, dárek v hodnotě 175,-
Super cena
2 999,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY09853
4,6 32×
AlzaErgo F310B Plate fixní 37"-70"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnost 35 kg, šířka instalačního plátu 675 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
499,-
Skladem > 10 ks
Objednací kód: AEY0921
4,7 67×
AlzaErgo T505B sklopný 37"-70"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 37 až 70" VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200, 400×400 a 600×400, nosnost 50 kg, náklon + 5° / - 10°, šířka instalačního plátu 653 mm, montážní sada a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
799,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: AEY0942
4,9
CONNECT IT Wheelie II
Stojan na televizi - od 37 do 75", VESA uchycení 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400, 500×200, 500×300, 500×400, 600×200, 600×300 a 600×400, fixní, nosnost 50 kg, montážní sada
8 319,-
Skladem 2 ks
Objednací kód: JD794l6a
4,9 155×
AlzaErgo Riser ER100
Podstavec pod monitor rozměry 37 x 23,5 x 10 cm, nosnost 20 kg, doporučená velikost obrazovky 13-32", kombinace kvalitní nerezové oceli a hliníku
Super cena
399,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0790
4,6 88×
AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Držák na TV - pro televizi o velikosti 23 až 42", VESA 75×75, 100×100, 200×100 a 200×200, nosnost 20 kg, náklon +/- 20°, natočení 180°, šířka instalačního plátu 69 mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů a hmoždinky Fischer v balení
Super cena
399,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AEY0956

Držáky na TV

4K televizeDoporučená pozorovací vzdálenost obrazovky Pozorovací vzdálenost je hodnota, která udává ideální umístění pozorovacího místa vůči televizi (monitoru) samotné. Liší se s ohledem na úhlopříčku a rozlišení televize. V případě pozorovací vzdálenosti platí přímá úměra: Čím je úhlopříčka větší, tím musíme být od...
S multimediálním centrem Tesla MediaBox XA400 nepotřebujete chytrou televizi, abyste si mohli užívat jejích výhod. Získáte přístup k tisícům hodin televizní zábavy, filmům a seriálům, ale i hrám či dalším praktickým funkcím. Vše s podporou 4K rozlišení. Co všechno...
Uchycení držáku televize se liší především podle materiálu – jinak budete držák připevňovat na zděnou či betonovou stěnu, jinak do sádrokartonu a úplně jinak do dřeva. Co k montáži držáku TV potřebujete a jak ji realizovat? Tím vás provede tento podrobný návod.
AlzaErgoAlzaErgo (NOVINKY) – pracujeme pohodlně a zdravě! Značka AlzaErgo splňuje ty nejvyšší standardy a garantuje prvotřídní kvalitu u každého jednoho produktu. Podívejte se na novinky, které vám pomohou zefektivnit práci a zdravě relaxovat doma nebo v kanceláři!
Pokud hledáte zajímavé designové řešení nebo potřebujete ušetřit trochu místa, neměly by vám uniknout TV držáky na zeď. Ty totiž hravě splňují obě tyto funkce a nejedná se ani o velkou investici. S výběrem toho ideálního TV držáku pro vaše potřeby vám rádi pomůžeme.
Televize Philips, které disponují funkcí Ambilight, vás vtáhnou do děje. A pokud by se vám náhodou nelíbily, po nákupu máte 30 dní na jejich odeslání zpět s garancí vrácení peněz. Co je pro to potřeba udělat?
Více článků

Držáky na TV

V kategorii Držáky na TV máme právě teď na Alza.cz celkem 380 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné držáky na TV Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší držáky na TV Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší držáky na TV Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v držáky na TV recenze
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací